Allerede en partner? Logg inn

Du legger inn prisene. Vi sender over prosjektene.

Bli med i Otovo, Europas største installasjonsnettverk

620+ Installatører
29060+ installasjoner over hele Europa

Otovo er en plattform som kobler installatører med huseiere som ønsker solcellepaneler

Hvorfor samarbeide med Otovo?

Flere prosjekter
Du kommer ikke langt kun med "jungeltelegrafen". Otovo hjelper deg med vekst for ditt selskap ved bruk av digital markedsføring med målrettede kampanjer mot riktige målgrupper, strategiske partnerskap med spennende selskaper og unike tilbud og produkter som nå rulles ut og lanseres i hele Europa, blant annet leasing av solcelleanlegg til privatpersoner!
Mindre administrasjon
Vi tar oss av salg og support, slik at du kan fokusere på det du kan best: å installere solcellepaneler på tak. Benytt vår enkle, men avanserte prosjektledelsesplattform, og stol på vårt dedikerte team for å ta seg av alt det praktiske.
Full kontroll
Du setter dine egne priser og aktivitetsområder. Du velger hvilke invertere og paneler fra vår godkjente liste. Du signaliserer når du har for mange prosjekter, eller når du vil ha flere jobber.

Slik fungerer det

Bli Otovo partner med 3 enkle trinn

How it works

Registrer deg og kom igang

Bli registrert, signer kontrakten online og lær mer om Otovo-måten å jobbe på, med din dedikerte Account Manager.
How it works

Legg inn din informasjon for å vinne prosjekter

Definer pris, arbeidsområde og foretrukne produkter. For hver nye kunde oppretter systemet vårt en automatisk auksjon mellom lokale installatørpartnere.
How it works

Lever installasjoner av høy kvalitet

Bli varslet umiddelbart når vi selger et solprosjekt, basert på dine bud. Teamet vårt vil hjelpe deg gjennom hele installasjonsprosessen og sitter klare med kundesupport.

Suksesshistorier fra våre partnere

Se hvordan forskjellige partnere - fra lokale familieeide virksomheter til større regionale selskaper - får verdi av å samarbeide med Otovo.

“Partnerskap med Otovo har ført selskapet mitt til neste nivå. Vi har nesten doblet volumet vårt siden i fjor, og ansatt to arbeidere til!”

Anders

Rogaland

“Jeg jobber vanligvis ikke med partnere fordi jeg ikke liker å miste kontrollen. Jeg elsker det faktum at Otovo lar meg velge egne priser og maskinvare.”

Rolf

Hedmark

“Det er så behagelig når du får et prosjekt fra Otovo! Alt er allerede forberedt for deg. Ingen flere unødvendig brukte timer på kjøring, for å møte kunder som ikke kjøper.

Fredrik

Akershus

Solselskapet i Europa med raskest vekst

Installatører
620+
installasjoner over hele Europa
29060+
land
13
Growth image

Norge, Sverige, Polen, Italia, Spania, Frankrike og Tyskland

Siden etablering i 2016 har Otovo utvidet seg til syv land og er på vei inn i 6 nye i løpet av 2022. Installatørnettverket vårt er allerede sterkt med mer enn 300 selskaper, og vi legger til flere hver dag.

Ved å bli en Otovo-partner i dag, går du sammen med den raskest voksende aktøren for solcelleanlegg i Europa.

Otovo er nå et børsnotert selskap på Euronext Growth

Finn ut mer
Otovo across Europe

Et pålitelig selskap med en sterk merkevare i Norge

Vi vet at du liker å montere solcellepaneler på tak mer enn noe annet. Derfor administrerer vi kundeforholdet for deg, før og etter installasjonen.
Anlegget fungerer perfekt

Det å gå til det skrittet og bruke penger på solcelleanlegg på huset vil jeg si har vært utrolig bra. Anlegget fungerer perfekt, og med app ser jeg hvor mye anlegget produserer. Jeg er også veldig fornøyd med hjelp jeg har fått/får fra Otovo. Anbefaler andre huseiere til å montere solceller som vi har gjort

Per Morten
Mjøndalen
Raskt levert

Etter jeg tok kontakt første gang var solcellene oppe på garasjetaket 20 dager etterpå. Strålende oppfølging av Otovo underveis i hele prosessen. Tilskuddet fra Enovo ble også tilbakebetalt innen 3 uker etter solcellene var montert takket være en enkel og grei bruksanvisning fra Otovo. Appen er enkel å forstå og en ser hvor mye strøm som blir produsert til enhver tid. (Har blitt en bedre måte en YR for å se om det er sol hjemme) Kan så absolutt anbefales.

André Mortensen
Sandnes

Ofte stilte spørsmål

Otovo legger stor vekt på kvaliteten på installasjonene.
Vi jobber bare med installatører som:
- Er registrert i Elvirksomhetsregistreret
- Har et gyldig ansvarsforsikringsbevis
- Kan demonstrere tilstrekkelig erfaring med solcelleinstallasjon
- Leverer i samsvar med lokale forskrifter
- Godtar å følge HMS og kvalitetskrav

Ta din solvirksomhet til neste nivå

Bli vår partner