Allerede en partner? Logg inn

Du setter prisen. Vi bringer solprosjektene

Bli med i Otovo, Europas største installasjonsnettverk

630+ Installatører
11740+ installasjoner over hele Europa

Otovo er en markedsplass som forbinder installatører med huseiere som ønsker solcellepaneler

Hvorfor samarbeide med Otovo?

Større volum
Du kommer ikke langt kun med "jungeltelegrafen" og "kalde leads". Otovo hjelper deg med vekst av ditt selskap ved bruk av digital markedsføring med målrettede kampanjer mot riktige målgrupper, strategiske partnerskap med nasjonale organisasjoner og unike tilbud og produkter som nå rulles ut og lanseres i hele Europa, blant annet leasing av solcelleanlegg til privatpersoner!
Problemfrie prosjekter
Vi tar oss av salg og support, slik at du kan fokusere på det du elsker mest: å installere solcellepaneler på tak. Nyt vår toppmoderne prosjektledelsesplattform, og stol på vårt dedikerte team for å lette ditt daglige arbeid.
Du er fortsatt sjefen
Du setter dine egne priser og aktivitetsområder. Du velger dine favoritt invertermerker fra vår godkjente liste. Du signaliserer når du er overbelastet med arbeid, eller aktivt på utkikk etter flere jobber.

Slik fungerer det

Bli otovo partner med 3 enkle trinn

How it works

Registrer deg og kom igang

Bli registrert, signer kontrakten online og lær mer om Otovo-måten å jobbe på, med din dedikerte Account Manager.
How it works

By for å vinne prosjekter

Definer pris, tjenesteområde og foretrukne merkevarer. For hver nye kunde oppretter systemet vårt en automatisk auksjon mellom lokale installatørpartnere.
How it works

Lever installasjoner av høy kvalitet

Bli varslet umiddelbart når vi selger et solar prosjekt, basert på dine bud. Teamet vårt vil hjelpe deg gjennom hele installasjonsprosessen og er klare på første linje ved kundesupport.

Suksesshistorier fra våre partnere

Se hvordan forskjellige partnere - fra lokale familieeide virksomheter til strukturerte regionale selskaper - får verdi av å samarbeide med Otovo.

“Partnerskap med Otovo har ført selskapet mitt til neste nivå. Vi har nesten doblet volumet vårt siden i fjor, og ansatt to arbeidere til!”

Anders

Rogaland

“Jeg jobber vanligvis ikke med partnere fordi jeg ikke liker å miste kontrollen. Jeg elsker det faktum at Otovo lar meg velge egne priser og maskinvare.”

Rolf

Hedmark

“Det er så behagelig når du får et prosjekt fra Otovo! Alt er allerede forberedt for deg. Ingen flere unødvendig brukte timer på kjøring, for å møte kunder som ikke kjøper.

Fredrik

Akershus

Solselskapet I europa med raskest vekst

Installatører
630+
installasjoner over hele Europa
11740+
land
8
Growth image

Norge, Sverige, Polen, Italia, Spania, Frankrike

Siden opprettelsen i 2016 har Otovo utvidet seg til seks land. Installatørnettverket vårt er allerede sterkt med mer enn 300 selskaper, og vi legger til flere hver dag.

Ved å bli en Otovo-partner i dag, går du sammen med den raskest voksende aktøren for solcelleanlegg i Europa.

Otovo er nå et børsnotert selskap på Euronext Growth

Finn ut mer
Otovo across Europe

Et pålitelig merke for solkraft i Norge

Vi vet at du liker å montere solcellepaneler på tak mer enn noe annet. Derfor administrerer vi kundeforholdet for deg, før og etter installasjonen.
Anlegget fungerer perfekt

Det å gå til det skrittet å bruke penger på solcelle anlegg på huset vil jeg si har vært utrolig bra. Anlegget fungerer perfekt, og med app ser jeg hvor mye anlegget produserer. Jeg er også veldig fornøyd med hjelp jeg har fått/får fra Otovo. Anbefaler andre huseiere til å montere solceller som vi har gjort

Per Morten
Mjøndalen
Raskt levert

Etter jeg tok kontakt første gang var solcellene oppe på garasjetaket 20 dager etterpå. Strålende oppfølging av Otovo underveis i hele prosessen. Tilskuddet fra Enovo ble også tilbakebetalt innen 3 uker etter solcellene var montert takket være en enkel og grei bruksanvisning fra Otovo. Appen er enkel å forstå og en ser hvor mye strøm som blir produsert til enhver tid. (Har blitt en bedre måte en YR for å se om det er sol hjemme) Kan så absolutt anbefales.

André Mortensen
Sandnes

Ofte stilte spørsmål

Otovo legger stor vekt på kvaliteten på installasjonene.
Vi jobber bare med installatører som:
-Er lovlig etablert;
-Har et gyldig ansvarsforsikringsbevis med dekning på min. en (1) MEUR;
-Kan demonstrere tilstrekkelig erfaring i PV-sektoren;
-Er 100% i samsvar med lokale forskrifter;
-Godtar å følge høye helse-, sikkerhets- og kvalitetsstandarder;

Ta din solar-virksomhet til neste nivå

Bli en partner