Redan en partner? Logga in

Du sätter priserna. Vi ordnar solcellsprojekten.

Gå med i Otovo, Europas största installatörsnätverk

630+ installatörer
28540+ installationer i Europa

Otovo är en marknadsplatform som knyter ihop installatörer med husägare som behöver solceller.

Varför bli en Otovo partner?

Fler projekt
Rykte och lågkvalitativa leads kommer man bara en bit med. Otovo boostar tillväxten för ert företag med riktade internetkampanjer, partnerskap och ett unikt erbjudande som nu rullas ut i Europa: leasing för B2C installationer!
Problemfria projekt
Vi tar hand om sälj och support så att du kan fokusera på det du mest tycker om: att installera solceller på tak. Njut av vår toppmoderna projektlednings-plattform och lita på vårt dedikerade team till att underlätta ditt dagliga arbete.
Du bestämmer
Du väljer dina egna priser och områden att jobba i. Du väljer den växelriktare och paneltyper du föredrar bland våra godkända märken. Du meddelar oss när du har för mycket jobb, eller önskar fler projekt.

Hur det går till

Otovo partner I tre enkla steg

How it works

Skriv upp dig och bli introducerad

Registrera dig, signera ett kontrakt online och lär dig mer om Otovos sätt att jobba på tillsammans med din dedikerade Account Manager.
How it works

Bjud för att vinna projekt

Sätt dina priser, de områden du vill jobba och välj de märken du föredrar. För varje ny kund, skapar vårt system automatiskt en aktion mellan lokala installationspartners.
How it works

Leverara högkvalitativa installationer

Bli omedelbart meddelad när vi säljer ett solcellsprojekt, baserat på dina bud. Vårt team hjälper dig genom installationsprocessen och kommer vara den första kontakten vid kundsupport.

Succéhistorier från våra partners

Se hur partners i alla storlekar, från lokala, familjeägda företag till strukturerade regionala företag, får värde genom sitt arbete med Otovo.

“Att bli en partner med Otovo har tagit mitt företag till en ny nivå. Vi har nästan dubblat vår volym sedan förra året och anställt två nya kollegor!”

Thomas

Daisland

“Vanligtvis jobbar jag inte med partners för att jag gillar inte att förlora kontrollen. Jag älskar det faktum att Otovo låter mig välja mina egna priser och hårdvara.”

Joakim

Upland

“Det är så komfortabelt när du får ett projekt från Otovo! Allt kommer förberett för dig. Inga mer körtimmar för att träffa kunder som inte köper.”

Marcus

Medelpad

Den snabbast växande spelaren på solcellsmarknaden I europa

installatörer
630+
installationer i Europa
28540+
länder
13
Growth image

Otovo expanderar, över 10 länder

Sedan starten 2016 har Otovo expanderat till snart tio länder. Vårt installatörspartnätverk är redan starkt med mer än 300 företag, och vi lägger till fler varje dag!

Genom att bli en Otovo-partner idag går du samman med den snabbast växande aktören för solceller i Europa.

Otovo är nu ett börsnoterat företag på Euronext Growth.

Få reda på mer
Otovo across Europe

Utvalda nyheter

Ett pålitligt varumärke inom solcellsbranschen I sverige

Vi vet att du gillar att installera solceller mer än någonting annat. Det är därför vi tar hand om kundrelationen till dig, före och efter installationen.
Helnöjd med min installation

Jag kan stoltsera med att vara första Otovo-kunden i Sverige (våren 2018) och jag är _fortfarande_ helnöjd med min installation. Den tickar på lika bra nu som när den var nyinstallerad.

Erik Möller
Hisings Backa
Solpanelerna var klart på en dag

Mycket skickliga installatörer från Otovo. Fortlöpande tydlig information om processen. Hela uppsättningen av solpanelerna var klart på en dag. Elektrikern kom snabbt efter att solpanelerna var uppsatta och kopplade sina delar. Därefter kom mitt elbolag och installerade växelriktaren. Intygen kom bara dagarna efter att anläggningen var i drift, så att de kunde skickas till Länsstyrelsen. Oerhört nöjd och en av de allra bästa investeringarna.

Elisabeth Noresund
Mörbylånga

Vanliga frågor

Otovo värderar kvalitén på våra installationer mycket högt.
Vi jobbar endast med installatörer som är:
-Som är ett etablerat Aktiebolagt;
-Har en giltig produktansvarsförsäkring som täcker minst en (1) miljon euro;
-Kan uppvisa tillräcklig erfarenhet i solcellsbranschen;
-Följer lokala regler;
-Godkänner att följa strikta hälso-, säkerhet- och kvalitetsstandarder;

Lyft ditt solcellsföretag till nästa nivå

Bli en partner